... bestaan uit een een lieve man, 2 schatten van jongens, een jonge hond, een heerlijke plek die ik mijn thuis mag noemen, een gepimpte caravan, lieve vriendinnen, familie, een geweldige baan.. ontelbare schatten.. en dat alleen nog maar op deze aarde.. ik ben een rijk mens!

zondag 5 januari 2014

Happy 2014!!

Voor iedereen een gelukkig 2014! 


Heel leuk om al die terugblikken op 2013 te lezen. Mijn terugblik op bloggebied is nog niet heel groot. Ik ben al sinds een jaar of 4 stille volgers van verschillende blogs. Ik heb het al die tijd heerlijk gevonden om in allerlei huizen rond te neuzen! In de tussentijd zijn we verhuisd en heb ik ook verschillende ideeën stiekem opgepikt. Heel lang had ik geen zin en tijd om zelf te gaan bloggen. Nu precies 4 jaar geleden ben ik afgestudeerd als v.erloskundige en sindsdien ook volop aan het werk. En als startende ondernemer, best wel druk! Daarnaast zijn we verhuisd, hebben we nog een zoon mogen krijgen, ben ik verschillende keren van werkplek verwisseld.. en heb ik nu wat meer rust! In februari hoop ik starten met de opleiding e.choscopie, dus weer een drukke tijd voor de boeg..;)



Maar inrichten is mijn hobby en geeft me veel ontspanning. En wat is het leuk om het in beeld te brengen, te delen met diegene die je inrichting, je smaak en je ideeën waarderen.. en zo ook weer ideeën van anderen op te doen!

29 oktober 2013 heb ik mijn eerste bericht geplaatst. Inmiddels is mijn pagina ongeveer 1500keer bekeken, ik las al dat dit in blogland niks is. Ik vind het echt veeel!! Met dank ook aan Arja van Garderen die mijn blog in het zonnetje heeft gezet! ;)

Begin 2013; 25 volgers! Welkom nieuwe volgers! Bedankt in ieder geval voor al jullie reacties, zo leuk altijd om te lezen!!  Ik ben benieuwd wat 2014 ons gaat brengen!


In huis in ieder geval lekker aan het schoonmaken, pimpen en opruimen. Heerlijk is dat van januari. Deze maand heb ik wat minder werk, maar dit vind ik eigenlijk helemaal niet erg. Heerlijk even rommelen in huis, genieten van de kinderen, mijn verjaardag vieren a.s dinsdag, wachten op de baby van een vriendin (ik mag de bevalling begeleiden!! Ze is uitgerekend op mijn verjaardag..dus suuppeeer spannend!!)


De kerstboom in het kinderhoekje is opgeruimd. De muur was daarom weer wat kaal. Gelegenheid om weer iets nieuws te bedenken. Deze week bij i.kea zwarte maskingtape gehaald en weer gezellig wat foto's de kamer in gehaald. De verdeling is niet helemaal eerlijk.. 4x zoon nr. 1 en 1x zoon nr. 2. Reden om weer nieuwe foto's te bestellen? :)


Verder begonnen met een nieuw pimpproject.. Heb gisterenavond het grootste gedeelte in de grondverf gezet. Helaas was het op terpetinebasis en deed ik dit in onze slaapkamer. Je kunt je voorstellen.. wij hebben vannacht bij zoonlief gelogeerd..;) hahaha 



Leuk dat je een kijkje kwam nemen? Laat je een berichtje achter? Vind ik natuurlijk altijd leuk!!

8 opmerkingen:

  1. Hai Mirjam, volgens mij waren wij tegelijk, ik met mezelf aanmelden en jij zet er een nieuwe post op, want ik wilde gaan reageren en lees ineens een hele nieuwe post, grappig is dat.
    Wat een mooi beroep heb jij zeg, daar heb ik altijd zo'n bewondering voor.
    Ik ben van alle drie mijn kinderen gewoon thuis bevallen, tegenwoordig gebeurt dat niet zoveel meer.

    Bedankt voor je reactie op mijn blog, dus ik kom even een kijkje op jouw blog nemen, ik kende je blog nog niet. Wat een gezellig huis heb je!!

    Alvast gefeliciteerd met je verjaardag en succes met de bevalling van je vriendin!
    Een fijne zondag nog!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lijkt mij jouw baan geweldig om te doen. Een superdankbaar beroep! Leuk hoor! Gaaf dat je straks de bevalling mag gaan begeleiden van je vriendin. Zou super zijn als ze op dé dag zou gebeuren, maar aan de andere kant is mss ook wel leuk als dat niet gebeurd.
    Je hebt er een gezellig hoekje van gemaakt, van dat kale stukkie wat is ontstaan na het weghalen van de kerstboom. Die masking tape van Ikea: blijft deze goed plakken op de muur? De masking tape van de Hema dus niet. Althans, niet bij mij :-S

    Lieve groet, Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om het één en ander over je te lezen! Leuk dat het bloggen zo goed bevalt. Hoe leuk is het om je hobby te kunnen delen! Ik verbaas me er iedere keer weer over... Verder lekker bezig in huis! Hier ook... love it! :-)

    Liefs, Heidi

    P.S. Oh ja en natuurlijk jij ook een heel mooi (blog)jaar toegewenst!! En fijne verjaardag en bevalling alvast ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk is het bloggen he? Wat spannend dat je de bevalling mag begeleiden van je vriendin. Ben benieuwd hoe je kastje wordt. Ik werk eigenlijk alleen maar met verf op waterbasis, zo droog en geurloos en verkleurt nauwelijks. Een goed 2014 en fijn blogjaar. Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jij ook een heel goed 2014 toegewenst! Je hebt weer mooie foto's online gezet. Mag ik vragen waar je die quote vandaan hebt? Vind hem echt super!!!
    Fijne avond! Groetjes, Clarieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jou beroep lijkt me super, ik heb dat altijd al een mooi beroep gevonden, heb ook studiegenoten gehad die na de verpleegkunde en verlos in gingen.
    Ik wens je veel blog plezier en succes met je studie!

    Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Mirjam,
    Je leest het hierboven al, je hebt een prachtig beroep. Daar sluit ik me helemaal bij aan.
    Jouw vriendin kan beter een paar daagjes wachten met bevallen, anders kan ze nooit meer op jouw verjaardag komen, want dan is voortaan haar kindje jarig...
    Ik ben heel benieuwd naar het resultaat van dit pimpen, altijd zo leuk om zoiets te volgen.
    Ik wens je alvast een heerlijke verjaardag, gefeliciteerd Mirjam,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Mirjam,
    Wat een leuke blog heb je, via via kwam ik bij jouw terecht.
    Zelf zit ik ook nog niet zo lang in blogland, maar wat is dat land ontzettend groot, mooi en leuk!!
    En wat heb jij een mooi beroep!! Een geboorte....het is elke keer weer zo bijzonder.
    Ik ga je volgen hoor!!
    Groetjes Maartje

    BeantwoordenVerwijderen