... bestaan uit een een lieve man, 2 schatten van jongens, een jonge hond, een heerlijke plek die ik mijn thuis mag noemen, een gepimpte caravan, lieve vriendinnen, familie, een geweldige baan.. ontelbare schatten.. en dat alleen nog maar op deze aarde.. ik ben een rijk mens!

donderdag 28 november 2013

Genieten!


Waar geniet je van? Ik geniet van veel dingen.. maar waar ik zoooo van kan 'zweimel'genieten..is als mijn kids lief spelen! Onderstaande foto's heb ik pas gemaakt.. en daar spelen ze zo geconcentreerd.. waar ik dus probeer om ze zonder af te leiden.. op de foto te zettten.. wat een schatjes he! ;)Verder geniet ik ervan als anderen van mijn kinderen genieten.. ;) Mijn broers, hun ooms, zijn zo dol op ze! En zij op hun.. ze zijn ook zo stoer!


En verder probeer ik te genieten van Fonz, onze Duitse herder pup van 4,5 maand oud.. ;) Haha lees goed; probeer te genieten.. Mijn man is een grote hondenliefhebber.. het heeft 10 jaar geduurd om mij hiervan te overtuigen.. en ik moet nog steeds erg mijn best doen om vooral naar de positieve dingen te kijken, die het hebben van een hond met zich meebrengen.. niet te hebben over plasjes in huis, speelgoed kapot bijten, stank in huis, haren overal, vieze lucht in auto, uitlaten in de regen.. Het schijnt makkelijker te worden als ze door de pup-/puperfase heen zijn? 


6 opmerkingen:

 1. Duitse herders de liefste honden die er zijn. Goed opvoeden is wel een must!
  Geniet er van!
  Juffrouw Waardvleugel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's!!
  Ben benieuwd naar jouw kringloopadresje hoor ;) kom je ook uit de omgeving Veenendaal?

  X Arja (ons huisje op negen hoog)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je berichtje op mijn blog, ben je meteen gaan opzoeken, en ga je volgen hoor! wat een schatten van kinderen....enne.... een jonge hond ik weet er alles van :-)
  Fijn weekend verder.
  Groetjes, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Mirjam, ik kom via, via binnen, wat heb je leuke foto's gemaakt van je familie, mooi toch kinderen die spelen zijn een prachtig gezicht.
  Je hond ziet er lief uit hoor, wij hebben ook een herder gehad, en ja als ze puppy zijn moeten ze nog veel leren:)
  Ik ga je volgen.

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog even en je bent over d epuppyfase heen,tuurlijk is het begin even alsof je weer een klein kindje in huis hebt maar blijf op je strepen staan,jij bent de baas,niet de pup.
  Wij hebben een hond van nu anderhalf,ze kwam met 6 weekjes bij ons...kan d'r niet meer missen ookal liggen er overal zwarte haren,kan ik geen glaswerk binnen een zwiepende staart bereik zetten nou ja,so be it...love her..
  Groetjes Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat een liefje (afgaande van de foto dan, haha).
  Ik heb twee honden, geen kleintjes en de puppytijd was inderdaad pittig.
  Ze zijn nu volgens mij 5,5 jaar oud en hebben tegenwoordig veel ruzie samen, dat is nieuw en niet zo gezellig. Het voelt alsof ik 10 kinderen in huis heb momenteel. Maar verder zijn ze vooral erg lief en rustig.
  Hou vol, het wordt leuker..

  BeantwoordenVerwijderen