... bestaan uit een een lieve man, 2 schatten van jongens, een jonge hond, een heerlijke plek die ik mijn thuis mag noemen, een gepimpte caravan, lieve vriendinnen, familie, een geweldige baan.. ontelbare schatten.. en dat alleen nog maar op deze aarde.. ik ben een rijk mens!

zondag 19 januari 2014

Cadeautjes... je kunt er maar druk maar zijn!

De volgende baby is onderweg.. en wel van mijn zus. Het is een meisje en ze wordt binnen nu en uiterlijk 4 weken geboren! En ik, als moeder van 2 jongens.. ga helemaal los! ;)
Vandaag de laatste hand gelegd aan het kraam-pakket.. 10 dagen lang een cadeautje uitpakken! Hoe leuk is dat? Ik ben alleen nog op zoek naar een mand.. dus hoop dat ik nog eventjes heb!
Ik had dus even iets minder tijd om te bloggen. Heb wel hier en daar gelezen en wat gereageerd.. maar wilde het graag afhebben. Natuurlijk heb ik ook weer een naam.slinger gemaakt, die zit in pakje 1, links onderaan. En verder... allemaal leuke dingen! Vind ik dan.. samen met oma, die heeft ook gezorgd voor wat inhoud. 
Zo en nu denk je dat ik wel tijd heb om te bloggen? Niet echt.. ik ga verder aan de kussens voor de caravan! Daar komt dus binnenkort ook weer een update van! 
Fijne zondag voor jullie allemaal!! 


7 opmerkingen:

 1. Hoi Mirjam,
  Wat ziet dit er geweldig uit. Wat zal je zus blij zijn met deze cadeautjes. Stiekum ben ik wel nieuwsbierig naar wat er allemaal in zit hoor...! En voor een leuke hengselmand zou ik echt de kringloop proberen, of misschien heb je dat allang gedaan...?
  Ik wens je een heel fijne zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het zo leuk om bij de geboorte van mijn kinderen een 10 dagen pakket te krijgen. Jouw kadootjes zien er ook nog eens heel leuk uit aan de buitenkant. Nog leuker dus!
  Spannend, hoor! Je nichtje wordt bijna geboren!!! Ik kan me voorstellen dat je als moeder van 2 knullen nu helemaal los kunt gaan met een nichtje op komst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend lief, ze zal er vast heel blij mee zijn.
  Soms hebben ze bij de Action ook hele leuke manden voor een klein prijsje.

  Fijne zondag
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je al zo druk bent met de voorbereidingen voor je zus, ze zal heel blij zijn met die verwennerij. Niets leuker voor een kraamvrouw toch??
  Veel succes nog.

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf zeg, al dat jonge spul van tegenwoordig :-) Je bent er maar druk mee, en... extra leuk als het meisjes zijn. Want ik herken dat wel, ook moeder van twee jongens ;-)
  Ben benieuwd hoor, en welke naam ze krijgt!

  Fijne zondag nog, liefs, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk gedaan! Alleen de pakjes zijn al een feestje om te zien. Daar zal de kersverse moeder straks wel heel erg blij mee zijn. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Als je buitenkant al zo mooi is, dan is de inhoud vast nog veeel mooier :) Geniet ervan!
  Groetjes, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen