... bestaan uit een een lieve man, 2 schatten van jongens, een jonge hond, een heerlijke plek die ik mijn thuis mag noemen, een gepimpte caravan, lieve vriendinnen, familie, een geweldige baan.. ontelbare schatten.. en dat alleen nog maar op deze aarde.. ik ben een rijk mens!

donderdag 31 oktober 2013

Onze caravan

Morgen gaat hij naar de stalling! Ons grote pimp-project. Samen met een vriendin heb ik een caravan gekocht die we, voordat we hem gaan gebruiken, grondig gaan pimpen. De bedoeling is om er in het voorjaar mee weg te gaan. Afgelopen zomer hebben we dus flink geschuurd, geverfd, geplakt en geploeterd. Aankomende winter gaan we de gordijnen en de kussens naaien.. Ik denk dat ik hiervan het meeste ga doen.. vriendinlief mag de grote bevalklus gaan klaren..:)!
Hierbij een paar foto's om een beeld te krijgen hoe hij gaat worden.. de afwerking is natuurlijk het leukst! Morgen ga ik nog even iets bedenken, kopen en fiksen om de rand onder het keukentje mooi te maken.. deze is wat verroest.
Wordt vervolgd.. 

3 opmerkingen:

 1. Ohh ben benieuwd! Hij is nu al leuk!!
  X Arja (ons huisje op negen hoog)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet hij er netjes uit zeg. Heerlijk om te genieten in je eigen caravan en gaan wanneer je wilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe trots ben jij op jouw gepimpte caravan in een graad van 0 tot 10?
  Tijdens Kampeer en Caravan Jaarbeurs krijg je nu de exclusieve mogelijkheid om jouw gepimpte caravan te showen aan tienduizenden andere kampeerliefhebbers! Op dit vijfdaagse kampeerevenement (7-11 okt. a.s.) in de Jaarbeurs in Utrecht zal een speciaal ‘pimpplein’ ingericht worden, waar de meest mooie en bijzondere gepimpte caravans aan het publiek tentoongesteld worden. Mag de hele wereld zien hoe tof jouw caravan is gepimpt? En wil je anderen inspireren om zijn/haar caravan óók te gaan pimpen? Geef je nu op, win de meeste stemmen en maak kans op een Roast Chief Travel BarBQ!
  Neem contact op met Karin Lodewijks voor meer informatie en de voorwaarden (karin.lodewijks@jaarbeurs.nl). En... stuur meteen ook wat foto’s mee:-)

  BeantwoordenVerwijderen