... bestaan uit een een lieve man, 2 schatten van jongens, een jonge hond, een heerlijke plek die ik mijn thuis mag noemen, een gepimpte caravan, lieve vriendinnen, familie, een geweldige baan.. ontelbare schatten.. en dat alleen nog maar op deze aarde.. ik ben een rijk mens!

zondag 29 december 2013

Kom maar binnen..


Met zoveel nieuwe volgers, wil ik jullie uitnodigen om binnen te komen! En binnenkomen doe je natuurlijk door de voordeur!
Zoals je ziet wonen wij op nr. 7. Aan de deur hangt een krans, nu nog met wat kerstballen. Ik wil graag iets nieuws aan de deur, dus ben al flink aan het rondkijken voor iets anders.
Voel je welkom!


Eenmaal binnengekomen kom je in de gang. De gang is smal en onhandig..;). Maar wel gezellig. Links kun je jas ophangen onder de trap. De trap naar boven is bekleed met grijze sisal, ik wilde graag de lichte kleur sisal, maar dat heb ik er toen niet doorgekregen..:( De trapleuningen zijn zwart geverfd, maar staan nog op mijn lijstje om wit te maken. Of niet? Vind zo'n trapopgang zo saai..


Rest aan de muur hangen wat verzamelde lijstjes met familiefoto's. In het kaartenrek gekregen lieve kaartjes en ook weer foto's..
Het gangkastje heeft dezelfde kleur gekregen als de kast in de woonkamer. Afternoon tea van Painting the past. De handvatten moet ik nog schoenboenen, of meeverfen.. ;)
Toen we de hond kregen hadden we een oplossing nodig voor alle rondslingerende schoenen.. die liggen nu veilig opgeborgen in het kastje.. en het werkt goed! Er zijn nog geen gesneuvelde schoenen.
De koffers bovenop herbergen de lego en de duplo van de kinderen.
De deuren staan ook op mijn lijstje om te schilderen.. poeh..het lijstje is best lang!Dit was onze entree! Nog steeds een beetje kerstig. Ik wacht nog even tot na oud en nieuw met het ontkersten van ons huis! Stiekem vind ik het zoo gezellig! 9 opmerkingen:

 1. Via Arja kom ik op je blog terecht :-)
  Een gezellige en persoonlijke hal, mooie binnenkomer!

  Fijne jaarwisseling
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuk! Die koffers zijn helemaal super!
  Groetjes, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Afternoon Tea is inderdaad een erg mooie kleur voor een kastje! Mooie vervolgen kleuren heeft dit merk he? Ben er ook helemaal weg van, maar houd het vooralsnog bij simpel grijs en wit :-)
  Grappig dat je ook zo'n binnenkomer als post hebt geplaatst; dat heb ik laatst ook gedaan!
  Trouwens, mijn kinderen zijn alweer net 9 en 7, dus niet meer van de leeftijd van de jouwe haha. Ik moet dat nog aanpassen aan mijn blog.
  Wat betreft een leuke camping: moet je even kijken op m'n blog; dit jaar dus naar Frankrijk geweest, naar de streek de Auvergne, naar camping La Chassagne.
  Helaas is daar geen beek in de buurt, daarvoor moet je een klein stukje voor gaan rijden, ik vrees dus dat je niet aan de eis van je zoon kunt voldoen! Maar echt, een aanrader, hoor, deze camping. Niet te groot, een zwembad is er, mooie omgeving en we hebben alleen maar mooi weer gehad. Kijk anders es op deze link: http://thestyleofmissm.blogspot.nl/2013/11/vakantie-frankrijk.html Je krijgt spontaan zin om dírect je koffers te pakken en je gepimpte caravan mee te nemen ;-)
  Fijn uiteinde morgen en een gelukkig en gezond 2014 vol inspiratie en blogplezier.

  MarjolijnX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige binnenkomer...
  Mijn halletje is nog smaller,wij hebben er geen trap..
  Weinig licht ook ondaks dat d emuren licht van kleur zijn..
  Ik zou je trapleuning zo houden en misschien de ruimte vanonder de trapleuningen tot aan de trap ook zwart maken,boven de trapleuningen zwarte lijstjes met daarin de welbekende kaarten met teksten of printjes,allemaal in dezelfde tint en 1 in het zachtroze misschien ?
  Groetjes Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Mirjam, ik kom meteen even kijken wie die nieuwe blogsters is natuurlijk.
  Dank voor je reactie, en heb even snel door je blog gelopen en het ziet er leuk uit, die kinderkamers ook zo leuk.
  Ik ga je volgen en kijk nog een keer goed, maar nu komt daar niets van.
  Fijne jaarwisseling en tot het volgende blogjaar.

  Lieve groet lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mirjam,
  Wat een gezellige entree hebben jullie. Je kunt er tenminste een kastje in kwijt, dat is hier onmogelijk. Mooie kleur ook ervoor uitgezocht.
  Ik wens jou ook een prachtig mooi nieuw jaar toe!
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen