... bestaan uit een een lieve man, 2 schatten van jongens, een jonge hond, een heerlijke plek die ik mijn thuis mag noemen, een gepimpte caravan, lieve vriendinnen, familie, een geweldige baan.. ontelbare schatten.. en dat alleen nog maar op deze aarde.. ik ben een rijk mens!

zaterdag 28 december 2013

Kerst voorbij!!

Meer dan 1000 keer bekeken en al 21 volgers!! Bedankt Arja http://arjavangarderen.blogspot.nl/!! Een leuk kerstcadeautje van je! Dat motiveert weer om verder te bloggen. Welkom nieuwe volgers! Bedankt voor al jullie leuke reacties!

Ik heb deze kerst alleen niet zoveel foto's kunnen maken.. het was best wel druk.. ;) We hebben teveel genoten van de kinderen, familie, mensen om ons heen, de kerkdienst, lekker eten, een mooi gedekte tafel (van het diner geen foto's gemaakt.. want alles ging op het laatst 'even' verkeerd *oeps*). Hier dus een kleine foto impressie van onze kerst..

Het ontbijten was voor de kids een waar feest! Volgens mijn stoere oudste..moest dit zoals in een echt restaurantje.. Met vers geperste jus, een eitje, croissantjes enz enz ;)
We hebben net als de rest van Nederland uitgebreid gegeten.. 2 dagen lang! :) Maar natuurlijk ook koekjes gebakken, gewandeld, gezongen, gekerkt en zelfs toneel gespeeld! Je snapt dat hier niet overal foto's van zijn gemaakt! :)



 Stiekem een foto van mezelf met mijn trots! Voor deze ene keer dan.. ;)



4 opmerkingen:

  1. Wat leuk om je in 't echie te zien!! En wat heb je twee stoere knullen! Je ontbijttafel ziet er heerlijk gezellig uit! Hihi, moest lachen om je berichtje bij ons, mmm, stiekem wel heel herkenbaar hoor. Ik totaal enthousiast over m'n gedekte tafel (vind ik nog belangrijker dan al het eten wat er op staat) en m'n lieve gasten reageren gewoon met; 'oh, gezellig hier'. Of zoiets als; 'typisch Heidi hoor'. Inmiddels ben ik het gewend en heb ik gelukkig twee zusjes en een paar vriendinnen die allltijd dol enthousiast reageren ;-). Soms ook wel eens met kadootjes; maak je er een geweldig origineel pakketje van en lijkt de ander het geeneens te zien! Gelukkig hebben we blogland dan denk ik maar :-).

    Liefs, Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Mirjam.
    Wat een ontzettend leuke foto's! Het ziet er allemaal heel gezellig uit.
    Leuk ook om een foto van jou te zien :)
    Fijne avond! Groetjes, Clarieke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk hoe de kinderen genieten van een uitgebreid ontbijt, verwennerij hoor..
    Wat een stoere foto's zeg, leuk om zo samen met de kinderen te genieten van
    de feestdagen.
    Fijne week nog.

    Lieve groet, Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Graag gedaan :).
    Super leuk dat je weer wat nieuwe volgers hebt en dat je blog goed wordt bezocht ;), jouw blog is het waard!
    Het is zo gezellig hier!
    X Arja
    Wat een leuke foto heb je geplaatst!

    BeantwoordenVerwijderen