... bestaan uit een een lieve man, 2 schatten van jongens, een jonge hond, een heerlijke plek die ik mijn thuis mag noemen, een gepimpte caravan, lieve vriendinnen, familie, een geweldige baan.. ontelbare schatten.. en dat alleen nog maar op deze aarde.. ik ben een rijk mens!

dinsdag 5 november 2013

Nieuwe spiegel gescoord!

Net bij de kringloop een nieuwe spiegel gescoord! Hoe vinden jullie hem? Nu nog bedenken of en welke kleur ik hem ga maken. Wit, grijs, zo laten? Ben er in ieder geval helemaal HAPPY mee!! Weer nieuwe pimpmogelijkheden! En ook mogelijkheden om mezelf te pimpen.. op andere plaatsen..;) 

Hierbij dus ook een plaatje van de keukentafel. Toen we hier kwamen wonen (nu 2,5 jaar geleden) heb ik deze bank gekocht. De kinderen zitten er erg graag. Ik wil alleen nog graag nieuwe stoelen bij de tafel, maar kan nog steeds niet iets vinden wat goed bevalt. 

Verder hadden ze echt niks leuks bij de kringloop vandaag.. geen koffiekopje viel in de smaak. Desalnietemin ga ik wel even genieten van mijn eigen kopje koffie.. ;) Fijne dag vandaag! 


3 opmerkingen:

 1. Leuk zeg!! De spiegel gewoon even laten staan, dan wordt vanzelf duidelijk welke kleur je het gaat geven! En je kast uit het vorige blogje.... zoooooo mooi! Goed voor elkaar, mijn manlief accepteert geen roze ;-). Oh ja en eigenlijk ook geen kast om de televisie, maar daar doe ik heellll hard m'n best voor om hem toch zo ver te krijgen!

  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha zo herkenbaar ;) als je het maar lang genoeg volhoudt komt het vanzelf goed hahaha X Arja

   Verwijderen
 2. P.S. We volgen je hoor, alleen niet via Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen