... bestaan uit een een lieve man, 2 schatten van jongens, een jonge hond, een heerlijke plek die ik mijn thuis mag noemen, een gepimpte caravan, lieve vriendinnen, familie, een geweldige baan.. ontelbare schatten.. en dat alleen nog maar op deze aarde.. ik ben een rijk mens!

zondag 19 januari 2014

Cadeautjes... je kunt er maar druk maar zijn!

De volgende baby is onderweg.. en wel van mijn zus. Het is een meisje en ze wordt binnen nu en uiterlijk 4 weken geboren! En ik, als moeder van 2 jongens.. ga helemaal los! ;)
Vandaag de laatste hand gelegd aan het kraam-pakket.. 10 dagen lang een cadeautje uitpakken! Hoe leuk is dat? Ik ben alleen nog op zoek naar een mand.. dus hoop dat ik nog eventjes heb!
Ik had dus even iets minder tijd om te bloggen. Heb wel hier en daar gelezen en wat gereageerd.. maar wilde het graag afhebben. Natuurlijk heb ik ook weer een naam.slinger gemaakt, die zit in pakje 1, links onderaan. En verder... allemaal leuke dingen! Vind ik dan.. samen met oma, die heeft ook gezorgd voor wat inhoud. 
Zo en nu denk je dat ik wel tijd heb om te bloggen? Niet echt.. ik ga verder aan de kussens voor de caravan! Daar komt dus binnenkort ook weer een update van! 
Fijne zondag voor jullie allemaal!! 


maandag 6 januari 2014

Geboren!

Ze is er! Het was een spannende wacht.. extra bijzonder! Alles is goed gegaan.. 6 januari om 01:45uur. Het nachtje was dus wat kort.. maar het was het waard! En inderdaad..ik ben het met jullie eens. Ik heb een prachtig beroep gekozen. En wat is het speciaal als je kleine vriendjes en vriendinnetjes op de wereld mag helpen! Nu dus op tijd naar bed, want morgen mag ik mijn eigen verjaardag ontspannen vieren..want het is achter de rug! 

De slinger heb ik gemaakt voor m'n nieuwe vriendinnetje.. en wat is ze moooooi!

zondag 5 januari 2014

Happy 2014!!

Voor iedereen een gelukkig 2014! 


Heel leuk om al die terugblikken op 2013 te lezen. Mijn terugblik op bloggebied is nog niet heel groot. Ik ben al sinds een jaar of 4 stille volgers van verschillende blogs. Ik heb het al die tijd heerlijk gevonden om in allerlei huizen rond te neuzen! In de tussentijd zijn we verhuisd en heb ik ook verschillende ideeën stiekem opgepikt. Heel lang had ik geen zin en tijd om zelf te gaan bloggen. Nu precies 4 jaar geleden ben ik afgestudeerd als v.erloskundige en sindsdien ook volop aan het werk. En als startende ondernemer, best wel druk! Daarnaast zijn we verhuisd, hebben we nog een zoon mogen krijgen, ben ik verschillende keren van werkplek verwisseld.. en heb ik nu wat meer rust! In februari hoop ik starten met de opleiding e.choscopie, dus weer een drukke tijd voor de boeg..;)



Maar inrichten is mijn hobby en geeft me veel ontspanning. En wat is het leuk om het in beeld te brengen, te delen met diegene die je inrichting, je smaak en je ideeën waarderen.. en zo ook weer ideeën van anderen op te doen!

29 oktober 2013 heb ik mijn eerste bericht geplaatst. Inmiddels is mijn pagina ongeveer 1500keer bekeken, ik las al dat dit in blogland niks is. Ik vind het echt veeel!! Met dank ook aan Arja van Garderen die mijn blog in het zonnetje heeft gezet! ;)

Begin 2013; 25 volgers! Welkom nieuwe volgers! Bedankt in ieder geval voor al jullie reacties, zo leuk altijd om te lezen!!  Ik ben benieuwd wat 2014 ons gaat brengen!


In huis in ieder geval lekker aan het schoonmaken, pimpen en opruimen. Heerlijk is dat van januari. Deze maand heb ik wat minder werk, maar dit vind ik eigenlijk helemaal niet erg. Heerlijk even rommelen in huis, genieten van de kinderen, mijn verjaardag vieren a.s dinsdag, wachten op de baby van een vriendin (ik mag de bevalling begeleiden!! Ze is uitgerekend op mijn verjaardag..dus suuppeeer spannend!!)


De kerstboom in het kinderhoekje is opgeruimd. De muur was daarom weer wat kaal. Gelegenheid om weer iets nieuws te bedenken. Deze week bij i.kea zwarte maskingtape gehaald en weer gezellig wat foto's de kamer in gehaald. De verdeling is niet helemaal eerlijk.. 4x zoon nr. 1 en 1x zoon nr. 2. Reden om weer nieuwe foto's te bestellen? :)


Verder begonnen met een nieuw pimpproject.. Heb gisterenavond het grootste gedeelte in de grondverf gezet. Helaas was het op terpetinebasis en deed ik dit in onze slaapkamer. Je kunt je voorstellen.. wij hebben vannacht bij zoonlief gelogeerd..;) hahaha 



Leuk dat je een kijkje kwam nemen? Laat je een berichtje achter? Vind ik natuurlijk altijd leuk!!